keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Broileri-avokadosalaatti

Huomasin K-supermarketin sivuilla herkulliselta vaikuttavan reseptin, jota täytyi kokeilla. Alunperin salaatti oli tarkoitettu kahdeksalle, mutta puolitin annosmäärän, sillä muuten saisin syödä salaattia urakalla. Muokkailin sitä myös vähäisen, sillä minulla ei ollut lime-mehua eikä cashew-pähkinöitä. Salaattina voi myös käyttää esim. jäävuorisalaattia ja broilerin voi halutessaan marinoida itse.


Broileri-avokadosalaatti
n. 300g marinoituja broilerin fileeviipaleita
1 ruukku/pussi jääsalaattia
rucolaa
250g kirsikkatomaatteja
1/2 kurkku
1 pieni omena
1 avokado
1 rkl sitruunamehua
1/2 dl pähkinöitä esim. cashew

Kastike:
Créme Bonjour cuisine valkosipuli&yrtit
2rkl maitoa

Lisäksi
patonkia ja tuorejuustoa

Ota broilerit huoneenlämpöön n. puoltatuntia ennen niiden ruskistamista pannulla. Huuhtele salaatti, kirsikkatomaatit, kurkku ja omena. Pilko kurkku ja omena pieniksi paloiksi. Halkaise avokado ja vieritä veitsellä kiveä myöten viilto sen ympäri. Näin saat kuoren ja kiven irtoamaan helposti. Viipaloi ja levitä sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Revi salaatti kulhoon ja lisää muut ainekset, pähkinät viimeisenä. Ohenna kastike maidolla ja tarjoa se erikseen. Lisukkeena voit tarjoilla patonkia ja tuorejuustoa. 

2 kommenttia:

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover