perjantai 5. huhtikuuta 2013

Unelmat on tehty toteutettaviksi

Kuvassa pikkuveli, minä ja pikkusisko leipomassa 13 vuotta sitten. 


Meillä kaikilla on unelmia, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria. Osa unelmista kantaa koko elämän ajan, jotkut taas elävät unelmaansa joka päivä. Jo pienestä pitäen olen halunnut olla rokkitähti tai oopperalaulaja, näyttelijä tai opettaja. Lapsuuden suuret unelmat prinsessaksi muuttumisesta ovat muuttuneet arkisempiin unelmiin, jotka eivät kuitenkaan ole ollenkaan vähäpätöisempiä - itse asiassa ne tekevät elämästä elämisen arvoista. 

Tänä päivänä unelmoin hyvästä säästä, rakastavasta perheestä, luotettavista ystävistä, herkullisista makuelämyksistä ja elämyksistä muutenkin. Toki minulla on myös niitä suurempia unelmia ammattiin ja punaiseen tupaan liittyen. Salaa unelmoin myös paremmasta kunnosta ja stressittömästä elämästä.

Unelmat on tehty toteutettavaksi, eikä minkään vaikeuden tulisi antaa olla omien unelmien esteenä. Unelmien toteuttaminen ei välttämättä vaadi taikaa, vaan myös omaan itseensä uskomisella pääsee pitkälle - kuten Valion lyhytelokuvassa. Jo lapsesta asti olen pitänyt äitiäni esikuvanani, jonka kaltainen haluan olla, kun kasvan isoksi. Ehkäpä silloin tiedostamaton unelmani oli myös oppia leipomaan ja laittamaan ruokaa, kuten äitini.

Aloitin leipomisen oikeastaan vasta viime vuonna. Nyt leipominen on minulle unelmaa, jota elän. Unelmani on myös kehittyä paremmaksi leipomisessa ja ruoanlaitossa. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa voin opettaa myös omat lapseni arvostaamaan itse tehtyjä herkkuja ja ruokaa.

Yksi ajankohtainen unelmani on myös päästä parempaan kuntoon, ja siihen hommaan  Valio Plus™ sopii paremmin kuin hyvin. Valio Plus rasvattomassa maidossa on enemmän proteiinia, D-vitamiinia ja kalsiumia kuin tavallisessa rasvattomassa maidossa. Palautusjuomankaan ei välttämättä tarvitse sisältää valtavia määriä lisäaineita tai makuaineita, vaan Valio Plushan on palautusjuomaa parhaimmillaan. Ehkäpä minäkin vihdoin lyhytelokuvan rohkaisemana  yritän unohtaa epäonnistumisen pelon, joka on aina ollut unelmieni esteenä!

Mistä sinä unelmoit pienenä, ja mitkä ovat unelmiasi tänä päivänä? Onko jokin suuri - tai miksei myös pieni - unelmasi toteutunut? Entäpä onko sinulla unelmia leipomiseen liittyen?

Tää on muuten sitten sponsoroitu blogiteksti, mutta sainpahan kerrottua jotain itsestäni tässä ohessa!"Se on parempaa. Se on Valio Plus™. 


Valio Plus™ maito ja piimät ovat täyteläisen makuisia, raikkaita ja luonnollisia rasvattomia juomia koko perheelle jokapäiväiseen käyttöön. Tavalliseen rasvattomaan maitoon ja piimään verrattuna ne sisältävät enemmän tärkeitä ravintoaineita luuston ja lihasten hyvinvointiin: 50% enemmän proteiinia ja kalsiumia sekä 100% enemmän D-vitamiinia. Lisäksi Valio Plus™ tuotteet ovat hyvä B-ryhmän vitamiinien lähde ja erinomaisia palautusjuomia liikunnan jälkeen."

1 kommentti:

  1. Pienenä unelmoin omista häistä ja miss Suomi -tittelistä. :D Nykyään unelmoin onnellisesta ja tasapainoisesta arjesta, omasta kullasta ja uusista ystävistä, sekä työpaikasta. :) Olen ainakin päässyt matkustelemaan, mikä on myös ollut haave :)
    Leipomiseen liittyen minulla on monia haaveita, lähinnä reseptejä joita haluan kokeilla/tehdä pitkästä aikaa, esim. macaronit, foccaccia, banana bread, banoffee, köyhät ritarit, cheese cake, brownies ja porkkanakakku.. :):D

    VastaaPoista

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover