maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kylmäsavulohikrustadit


Herkulliset alkupalat antavat esimakua juhlien tulevista herkkuruoista. Tein tänään testierän kylmäsavulohella maustettuja krustadeja ensi kuussa olevia häitä varten. Näiden lisäksi aiomme luultavasti tarjota paprikatuorejuustolla ja salamilla maustettuja suolaisia keksiä - niiden reseptiä laitan esille myöhemmin.

Nämä ovat juuri sopivia pieniä herkkupaloja, jotka sopivat varmasti monien tervetulojuomien lisäkkeeksi. Kylmäsavulohen sijasta voi käyttää myös lämminsavulohta, ja krustadit on helppo vaihtaa esimerkiksi ruisnappeihin. Jos täyte tuntuu omaan makuun liian löysältä voi siihen lisätä muutaman liivatelehden.

Kylmäsavulohikrustadit
48 kpl pientä krustadia

140 g kylmäsavulohta
100 g tuorejuustoa
150 g creme fraichea
puolikas kourallinen tuoretta tilliä
suolaa
valkopippuria

Koristeluun:
Kylmäsavulohta ja tuoretta tilliä

Silppua kylmäsavulohi ja tilli pieneksi silpuksi. Vatkaa sähkövatkaimella sekaisin lohi, tuorejuusto, creme fraiche, tilli ja mausteet. Täytä krustadit ja koristele savulohella sekä tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover