perjantai 13. joulukuuta 2013

Luukku 13: Riisimurokarkit

Riisimurokarkit ovat tuttu herkku lapsuudesta. Näitä makeita palleroita teimme sisarusteni kanssa aina pahimpaan makeannälkään, koska resepti oli helppo ja makeiset valmiita syötäväksi muutamassa minuutissa. Riisimurokarkit säilyvät melko pitkään myös huoneenlämmössä, joten ne sopivat erinomaisesti itse tehdyksi ruokalahjaksi nätisti paketoituna.

Riisimurokarkit
n. 40 kpl

100 g kookosrasvaa
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
7 dl riisimuroja

Sulata kookosrasva kattilassa. Sekoita joukkoon kaakaojauhe, tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää lopuksi riisimurot. Lusikoi taikina pieniin vuokiin ja laita muutamaksi minuutiksi jääkaappiin jähmettymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover