maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 2: Iloleipuri-arvonta!

Iloleipuri tarjoaa laadukkaita vuokia, muotteja ja muita leivontavälineitä hauskempaan ja helpompaan leivontaan. Lasten oman tuoteryhmän lisäksi Iloleipurin valikoimasta löytyy upeita kuivakakkuvuokia, silikonituotteita ja Muumi-taloustavaraa. Lisää Iloleipurin tuotteista löydät täältä.

Iloleipurin innostavat ja hauskat leivontavälineet tekevät jokaisesta jauhopeukalosta mestarileipurin!


Voit osallistua Iloleipuri-arvontaan tykkäämällä Facebook-sivustamme. Kaikki vanhat ja uudet tykkääjät osallistuvat arvontaan, joka ratkeaa 9.12.2013. Arvontapalkinto koostuu seuraavista tuotteista:


Torvikakkuvuoka 2,2 l

Tällä perinteisellä vuoalla teet kauniit kuivakakut joulupöytään ja viemisiksi. Leivonnaiset irtoavat vuoasta ilman voiteluakin, mutta kauniimman lopputuloksen saa sipaisemalla vuoan kevyesti rasvalla. Iloleipuri-vuokien pesu hoituu helposti käsin pinnoitteen vuoksi. 
Muumi piparkakkumuotit 5 os.

Kauniit piparit syntyvät Iloleipurin piparkakkumuoteilla, joita kuvittavat Mumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen, Pikku Myy ja Muumipeikko.

5 kommenttia:

 1. Voi, kiva kun tykkäät! :) Kannattaa pysyä kuulolla, koska näitä on tulossa lisää!

  VastaaPoista
 2. Tykkään tykkään! Olen aina tykännyt leipoa, mutta nuo kuivakakut on vielä valloittamatta. Ehkä tämän vuoan myötä sekin tulee tehtyä :)
  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Oijoi!
  Nyt on p a k k o osallistua!

  VastaaPoista
 4. Mukaan arvontaan! :) hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover