sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Silkkinen kaakaouutuus: Marabou Choco Latte

Kahvien ja kaakaoiden juojana en ole nautiskelija. Kun muut vasta aloittelevat juomiaan, on mukini jo tyhjä. Joskus on kuitenkin ihanaa istahtaa sohvan nurkkaan ja nautiskella kuumasta juomasta ihan omassa rauhassa. Tänä viikonloppuna sain makutestiin Maraboun Choco Latte -uutuuden, joka sopii täydellisesti juuri sellaisiin hetkiin.

Maistettuani Marabou Choco Lattea ensimmäistä kertaa petyin siihen, ettei kaakao maistunutkaan Maraboun omaleimaiselta suklaalta. Muuten Marabou Choco Latten maussa ei ole kuin kehuttavaa. Valmis kaakaojuoma ei ole liian makeaa kuten monet kaakaojuomajauheet, vaan siinä maistuu se mitä pitääkin: suklaa.

Marabou Choco Latten ehdottomasti ainutlaatuisin ominaisuus on sen silkkinen koostumus. Kaakaojauhe ei jää ärsyttäviksi paakuiksi maidon pintaan, vaan sekoittuu vaivattomasti tasaiseksi juomaksi. Mitä kovempaa juomaa sekoittaa, sitä enemmän pinnalle muodostuu herkullista suklaavaahtoa. Tässä kokeilussa lämmitin maidon liedellä kattilassa ja vispasin kaakaojauheen maidon joukkoon käsivatkaimella. Näin pinnalle kertyi ainakin reilusti tätä herkkuvaahtoa.

Vaikka Marabou Choco Latten hinta on hieman tavallista kaakaojauhetta kovempi, jää yhdelle annokselle hintaa vain muutamia kymmeniä senttejä (yhdestä purkista riittää puhtia 16 annokseen). Mielestäni se ei ainakaan ole kova hinta silkkisen suklaisesta, kahvilatason kaakaomukillisesta kotona. Plussaa Marabou Choco Latte saa myös korkillisesta muovipurkista, jonka ansiosta kaakaon säilyttäminen ja kuljettaminen on kätevää.

Loppuun vielä kiva video Marabou Choco Latten kahvilatapahtumasta helsinkiläiskodissa, jossa esiintyi suomalainen elektronista poppia ja hip hoppia soittava LCMDF.Sponsorina Marabou /Choco Latte Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover