keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Raflaamolla uusia ravintolaelämyksiä

Viime kesänä minä ja mieheni olimme häämatkalla Roomassa. Italiassa tarjotaan ihanaa ruokaa, mutta ikävä kyllä hyvien ruokapaikkojen löytäminen turistinähtävyyksien läheltä on melko vaikeaa. Onneksi meillä oli mukana TripAdvisorin Rooma-opas, joka näytti lähellä sijaitsevat ja sopivan hintaluokan ravintolat ilmaiseksi ilman nettiä.

Kaikki S-ryhmän ravintolat löytyvät nyt samalla tavalla kätevästi osoitteesta Raflaamo.fi. Tietokoneella, tabletilla ja puhelimella toimiva Raflaamo sisältää yli 600 ravintolan tiedot ympäri Suomea. Jokaisesta ravintolasta löytyy vähintään perustiedot kuten aukioloajat, sijainti ja linkki ravintolan sivuille. Lisäksi kaupungittain voi selailla päivän lounaita, ruokalistoja ja ajankohtaisia tapahtumia.


Onko kukaan teistä koskaan törmännyt siihen ongelmaan, että vaikka tarkoituksena oli mennä syömään johonkin uuteen ja erikoiseen ravintolaan, päätyykin nälän yllättäessä usein johonkin tuttuun ja turvalliseen paikkaan? Pidän etukäteen suunnittelemisesta, joten ajankohtaisten ruokalistojen löytyminen netistä on aivan huikea juttu! Pahitteeksi ei ole sekään, että kiireisimmistä ravintoloista pöydän voi varata helposti netissä. Kannattaa ehdottomasti tsekata vaikkapa ennen kaupunkilomaa tai vain spontaania illanviettoa!


Ps. Duudsonit piiloutuvat joka päivä yhteen Raflaamon ravintoloista ja jakavat ilmaisia lounaita. Ehkäpä onni osuu kohdallesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover