torstai 28. maaliskuuta 2013

Mustaherukkaiset suklaabrowniet

Pääsiäinen kolkuttelee jo ovella, joten vielä yhden pääsiäisleivonnaisreseptin tulin tännekin jakamaan. Reseptin bongasin Yhteishyvästä, ja se osoittautuikin aika mielenkiintoiseksi. Makean suklaan ja kirpsakoiden mustaherukoiden yhdistelmä maistuu alussa hassulle, mutta tarkemmin maisteltuna se on toimiva. Mustaherukat piristää muuten yltiömakean brownien makua. Suosittelen testaamaan, jos haluaa kokeilla jotain uutta. Oikein hyvää Pääsiäistä kaikille lukijoille!
  

Mustaherukkaiset suklaabrowniet


200g Mustaherukoita
150g Margariinia
200g Taloussuklaata
3 Kananmunaa
2dl Sokeria
3dl Vehnäjauhoja
1rkl Kaakaojauhetta (leivontaan tarkoitettua, tummaa)
2tl Vaniljasokeria
1tl Leivinjauhetta

Sulata margariini mikrossa tai kattilassa. Lisää paloiteltu rasvasulaan suklaa ja sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita toiseen kulhoon kuivat aineet ja siivilöi sokeri-muna-vaahtoon. Lisää sekoittaen myös suklaarasvaseos. Kaada taikina joko uunipellille tai vuokaan (muista käyttää leivinpaperia, tai vuoan kanssa voitele ja korppujauhota vuoka. Ripottele taikinan päälle herukat. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Tarjoa vaniljajäätelön kanssa tai sellaisenaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover