keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Couscoussalaatti






















Teimme tätä herkullista salaattia viime viikonloppuna illanistujaisiin lehtikaalinyyttien ja uunikasvisten lisäksi. Täyttävä couscoussalaatti maistui kaikille ja oli myös sopivan täyttävää - söimmekin sitä seuraavan päivän lounaaksi yhdessä kanan kanssa. Tämä mausteinen couscoussalaatti sopii illanistujaisten lisäksi erinomaisesti myös juhlapöytään.


Couscoussalaatti
10-15 pientä annosta

1 rkl ruokaöljyä
1 punasipuli
4 dl couscousia
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
3 rkl limen mehua
1 pieni kurkku
1 oranssi tai punainen paprika
1 dl cashewpähkinöitä
1/2 dl auringonkukansiemeniä
200 g fetajuustoa

Kuullota pieneksi silputtu punasipuli ruokaöljyssä pannulla. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, anna kiehahtaa. Ota pannu pois levyltä ja sekoita joukkoon couscous. Anna turvota noin viisi minuuttia. Sekoita sitten joukkoon limen mehu, kuutioitu kurkku ja paprika, pilkotut pähkinät, auringonkukansiemenet ja murustettu feta.

4 kommenttia:

  1. Kauniin näköinen couscous. Minäkin tykkään laittaa tuota, sillä se sopii todella hyvin lisukkeeksi ja tuo vähän eksoottisempaa vivahdetta ruokapöytään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Tämä on kyllä todella helppotekoinen, mutta silti näyttävä herkku ruokapöydässä! :)

    VastaaPoista
  3. Haha ilmeisesti joku on jo ehtinyt edelle :) minäkin nimittäin lisäsin sinut tähän samaan haasteeseen.

    VastaaPoista

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover