keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Mustikkavispipuuro


Taas mustikkaresepti! Rakastan vispipuuroa, mutta mustikkavispipuuro oli minulle aivan uusi tuttavuus, vaikka päässä on aina ollut mielikuva ihanan värisestä ja makuisesta, kuohkeasta puurosta. Aamupalana tämä oli aivan taivaallista ja etenkin terveellistä. Mahtava tapa saada hieman potkua päivään!

Mustikkavispipuuro
kahdelle tai kolmelle

2 1/2 dl mustikoita
5 dl vettä
3/4 dl mannasuurimoita
1/2 dl sokeria

Mittaa vesi ja mustikat kattilaan, kiehauta. Anna kiehua 5-10 minuuttia.

Lisää mannasuurimot kattilaan ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.

Anna puuron jäähtyä kunnolla ja vispaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi. Vatkaa lopuksi joukkoon sokeri. Tarjoa vispipuuro vaikkapa kuohukerman kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover