lauantai 17. marraskuuta 2012

Banaani-juustokakku



POHJA

175g kaurakeksejä
75 margariinia

Murskaa keksit ja lisää niihin sulatettu margariini. Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija n. 24cm) pohjan ja reunan väliin. Painele seos tasaisesti sen päälle, älä kuitenkaan paina liikaa.

TÄYTE
8 liivatelehteä
5 dl turkkilaista jogurttia
n.150g appelsiinimarmeladia
1 dl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1/2 dl appelsiinimehua

Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita jogurtti, marmeladi, sokeri ja vaniliinisokeri. Vaahdota vanilijakastike ja sekoita se varoen täytteen joukkoon. Kuumenna appelsiinimehu ja liuota siihen puristetut liivatelehdet. Anna liivate-mehuseoksen jäähtyä hetken ja sekoita se sitten täytteeseen. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja anna kakun hyytyä väh. 5 tuntia.

PÄÄLLYS
3-4 banaania
1 dl appelsiinimehua
1 dl vettä
1 dl hyytelösokeria

Viipaloi banaanit. Kuumenna appelsiinimehu ja vesi kiehuvaksi. Lisää siihen hyytelösokeri ja kiehauta. Anna jäähtyä. Asettele banaaniviipaleet kakun pinnalle ulkoreunasta lähtien renkaiksi siten, että sisempirengas menee hieman ulomman renkaan päälle. Valuta liemi tasaisesti banaaniviipaleiden päälle. Anna kakun hyytyä hetki kylmässä.

2 kommenttia:

  1. Varmasti hyvää :)
    Blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kiitän kaikkien puolesta :) Hihii, taitaa olla eka tunnustus!

      Poista

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover