Suklaatryffelit sopivat erinomaisesti itse tehdyksi joululahjaksi söpöön rasiaan tai pussiin pakattuna, sillä ne säilyvät hyvin myös huoneenlämmössä.
Suklaatryffelit
15-20 kpl
160 g tummaa suklaata (mieluiten 60-80%)
1 dl kuohukermaa
päälle 4 rkl tummaa kaakaojauhetta ja 1 rkl tomusokeria
Pilko suklaa pieniksi palasiksi kulhoon. Kiehauta kerma kattilassa ja kaada suklaan päälle, sekoita tasaiseksi. Tarvittaessa voit lämmittää seosta hetken mikrossa, jotta suklaa sulaa kerman joukkoon. Laita seos muovipussiin ja anna jähmettyä huoneenlämmössä seuraavaan päivään. Tee seoksesta sopivia palloja käsin ja pyörittele ne tomusokeri-kaakaojauheseoksessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttien saaminen on aina mukavaa!