Salami-paprikakeksit ovat täynnä makua, ja antavat pienen tulisuutensa ansiosta potkua juhliin tai illanistujaisiin. Suolakeksin voi vaihtaa eri makuihin ja kokoihin. Salami-paprikakeksit voi täyttää jo aikaisempana iltana - keksi ei kostu niin herkästi kuin esimerkiksi krustadipohjat.
Salami-paprikakeksit
n. 20 kpl
200 g paprikatuorejuustoa
1 dl creme fraichea
75 g salamia
2 rkl silputtua ruohosipulia
suolakeksejä
Koristeluun:
Ruohosipulia
Silppua salami ja ruohosipuli pieneksi silpuksi. Pehmennä kulhossa paprikatuorejuusto ja creme fraiche. Lisää salami ja ruohosipuli, sekoita tasaiseksi. Pursota tai levitä täytettä suolakekseille ja koristele ruohosipulilla.
Salami-paprikakeksit
n. 20 kpl
200 g paprikatuorejuustoa
1 dl creme fraichea
75 g salamia
2 rkl silputtua ruohosipulia
suolakeksejä
Koristeluun:
Ruohosipulia
Silppua salami ja ruohosipuli pieneksi silpuksi. Pehmennä kulhossa paprikatuorejuusto ja creme fraiche. Lisää salami ja ruohosipuli, sekoita tasaiseksi. Pursota tai levitä täytettä suolakekseille ja koristele ruohosipulilla.
Todella kauniit blogisivut! Ja tämä ohje näyttää herkulliselta, täytyy kokeilla seuraavissa illanistujaisissa :)
VastaaPoistaKiitos! Nämä salami-paprikakeksit saavat kyllä aina kehuja kaikilta :)
Poista