tiistai 18. kesäkuuta 2013

Salami-paprikakeksit

Salami-paprikakeksit ovat täynnä makua, ja antavat pienen tulisuutensa ansiosta potkua juhliin tai illanistujaisiin. Suolakeksin voi vaihtaa eri makuihin ja kokoihin. Salami-paprikakeksit voi täyttää jo aikaisempana iltana - keksi ei kostu niin herkästi kuin esimerkiksi krustadipohjat.


Salami-paprikakeksit
n. 20 kpl

200 g paprikatuorejuustoa
1 dl creme fraichea
75 g salamia
2 rkl silputtua ruohosipulia
suolakeksejä

Koristeluun:
Ruohosipulia

Silppua salami ja ruohosipuli pieneksi silpuksi. Pehmennä kulhossa paprikatuorejuusto ja creme fraiche. Lisää salami ja ruohosipuli, sekoita tasaiseksi. Pursota tai levitä täytettä suolakekseille ja koristele ruohosipulilla.


2 kommenttia:

  1. Todella kauniit blogisivut! Ja tämä ohje näyttää herkulliselta, täytyy kokeilla seuraavissa illanistujaisissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä salami-paprikakeksit saavat kyllä aina kehuja kaikilta :)

      Poista

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover