Täydellisen muffinssikuorrutteen etsiminen on päättynyt... Täyteläisessä kinuski-valkosuklaakuorrutteessa on niin paljon enemmän asennetta kuin tylsän makuisessa voi-tomusokerikuorrutteessa. Nämä suklaasydänmuffinssit katosivat äkkiä parempiin suihin. Hyvää ystävänpäivää!
Kinuski-valkosuklaakuorrute
1 dl sokeria
1 dl vispikermaa
100 g valkosuklaata
Sulata sokeri pannulla ja sekoittele, kunnes sokerineste värjäytyy kullankeltaiseksi. Lisää joukkoon vispikerma. Sekoittele, kunnes sokeri sulaa kerman joukkoon. Ota pois levyltä ja lisää valkosuklaa paloina. Sekoita tasaiseksi ja kuorruta muffinssit nopeasti.
Tätä on pakko kokeilla! * slurps *
VastaaPoistaVoin kyllä suositella! Tämä kuorrutus toi paljon makua ja ihanaa koostumusta muffinsseihin :)
Poistahttp://inkaxoxo.blogspot.fi/
VastaaPoistaIhana blogi teillä!:) täs miun oma + liityin :)
Kylläpä se nätisti jähmettyi tuohon muffinsin päälle!
VastaaPoista