sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Mascarponevaahtoa ja mansikoita

Viime viikolla söin mascarponevaahtoa ja tuoreita mansikoita eräässä italialaisessa ravintolassa. Annos oli kasattu korkeaan lasiin ja koristeltu kaakaojauheella sekä mintun lehdillä - herkullista! Tämän herkun myötä odotan enemmänkin kuin innolla tulevia suomalaisia mansikoita. Toki tämä maistuu hyvältä myös muiden marjojen kanssa.

Mascarponevaahtoa ja mansikoita
viidelle henkilölle

2 1/2 dl kermaa
1 prk mascarponea
2 tl vaniljasokeria
n. 1 dl tomusokeria
n. 250 g mansikoita
kaakaojauhetta ja minttua

Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja tomusokeri. Vatkaa joukkoon voimakkaasti mascarpone. Jos haluat vaahdosta löysempää, voit vatkata joukkoon vähitellen ripauksen kermaa tai maitoa. Laita mansikat tai muut marjat lasin pohjalle ja kokoa päälle mascarponevaahtoa. Tasoita pinta ja ripottele päälle kaakaojauhetta. Koristele annos mintulla.



2 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta, aloin seuraamaan teidän blogia ja toivon että teillä tulee tulevaisuudessa myös mm. gluteenittomien ruokien tsm valmistuksesta jotakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :) Gluteenittomien reseptien etsiminen on ollut jo kauan mielessä, eli eiköhän tässä lähiaikoina saada niitäkin tänne blogin puolelle.

      Poista

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover