Tässäpä teille nopea ja helppo resepti illanistujaisiin tai vaikkapa evääksi töihin tai matkalle. Reseptin sain äidiltäni, joka oli tehnyt näitä järjestämääni kauneusiltaan suolapaloiksi. Kolmioleivät ovat perusevästä, mutta juhlavasti salaattipedille katettuna näyttävä suolainen myös juhlassa.
Nämä maukkaat kolmioleivät teet haluamastasi paahtoleivästä. Sekoita kulhossa purkki tuorejuustoa (esim. ruohosipuli), purkki tonnikalaa ja pieneksi silputtu suolakurkku. Halutessasi voit silputa joukkoon myös punasipulia, purjoa tai paprikaa. Levitä tahna leipien päälle, laita päälle toinen leipä hatuksi ja leikkaa sopiviksi kolmiopaloiksi.
Tämä olisi varmasti suosittu eväs myös pikkujouluissa. Helppoa, nopeaa ja raikasta!
Nämä maukkaat kolmioleivät teet haluamastasi paahtoleivästä. Sekoita kulhossa purkki tuorejuustoa (esim. ruohosipuli), purkki tonnikalaa ja pieneksi silputtu suolakurkku. Halutessasi voit silputa joukkoon myös punasipulia, purjoa tai paprikaa. Levitä tahna leipien päälle, laita päälle toinen leipä hatuksi ja leikkaa sopiviksi kolmiopaloiksi.
Tämä olisi varmasti suosittu eväs myös pikkujouluissa. Helppoa, nopeaa ja raikasta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttien saaminen on aina mukavaa!