Pääsiäinen kolkuttelee jo ovella, joten vielä yhden
pääsiäisleivonnaisreseptin tulin tännekin jakamaan. Reseptin bongasin
Yhteishyvästä, ja se osoittautuikin aika mielenkiintoiseksi. Makean
suklaan ja kirpsakoiden mustaherukoiden yhdistelmä maistuu alussa
hassulle, mutta tarkemmin maisteltuna se on toimiva. Mustaherukat
piristää muuten yltiömakean brownien makua. Suosittelen testaamaan, jos
haluaa kokeilla jotain uutta. Oikein hyvää Pääsiäistä kaikille
lukijoille!
Mustaherukkaiset suklaabrowniet
150g Margariinia
200g Taloussuklaata
3 Kananmunaa
2dl Sokeria
3dl Vehnäjauhoja
1rkl Kaakaojauhetta (leivontaan tarkoitettua, tummaa)
2tl Vaniljasokeria
1tl Leivinjauhetta
Sulata margariini mikrossa tai kattilassa. Lisää paloiteltu rasvasulaan suklaa ja sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita toiseen kulhoon kuivat aineet ja siivilöi sokeri-muna-vaahtoon. Lisää sekoittaen myös suklaarasvaseos. Kaada taikina joko uunipellille tai vuokaan (muista käyttää leivinpaperia, tai vuoan kanssa voitele ja korppujauhota vuoka. Ripottele taikinan päälle herukat. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Tarjoa vaniljajäätelön kanssa tai sellaisenaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttien saaminen on aina mukavaa!