lauantai 1. joulukuuta 2012

Luukku 1: Jouluarvonta!


"Piparin tuoksu,

kiire ja juoksu.


Ainainen hoppu,


nyt se on loppu.


Seisahda hetkeksi,


lopeta touhu,


luoksesi saapuu


oikea joulu."


Joulu on vuoden ihaninta aikaa. Keittiössä tuoksuvat herkut ja kynttilät valaisevat pimeimpinäkin iltoina. Vaikka joulukuu on monille kiireiden ja stressin aikaa, kannattaa silti välillä hengähtää ja vaikkapa leipoa. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kuin piparien leipominen ystävien kanssa tai kaakao ja hyvä elokuva.

Joulun kunniaksi me Suussasulavaa rakkautta -blogin kirjoittajat päätimme pistää pystyyn joulukalenterin! Jokaiselle joulukuun päivälle on luvassa jotain leivontaan liittyvää, niin reseptejä kuin muitakin jouluisia herkku- ja lahjavinkkejä. Kannattaa siis pysyä kuulolla! :)

Ensimmäinen luukku aukeaa tänään, ja luvassa on arvontaa! Täyttämällä alta löytyvän lomakkeen osallistut arvontaan, jossa palkintona on kaksi yhteistyökumppaniemme lahjoittamaa pakettia. Molemmat palkinnot arvotaan jouluaattona 24.12, johon asti kuka tahansa voi osallistua näiden palkintojen arvontaan.


1. palkinto: Decomax -koristelukynä ja Lékué gingerman vuoka
2. palkinto: Silikoninen joulu- ja sydänkonvehtimuotti1 kommentti:

  1. Tosi kiva kun järjestätte arvonnan, mutta ois kiva jos tän vois arpoa vähän ennen jouluaattoo ni ois noille palkinnoillekin enemmän käyttöä! (:

    VastaaPoista

Kommenttien saaminen on aina mukavaa!

Pin It button on image hover